TICS 27

Ens encanta caminar i si és a llocs tan espectaculars com els Avencs de la Febró, millor. Per això aquesta edició de la TICS gira en torn del fet de caminar. Primerament podreu llegir la crònica de l’excursió i posterior calçotada que van organitzar conjuntament els caps de l’Alverna i els Antics i Amics. Esperem que al llegir-la us entrin ganes de no perdre-us la de l’any que ve! A més, també trobareu un article sobre el manteniment dels senders escrit pel Josep Casanovas, vicepresident de la FEEC; aprofitem per recordar l’empresa dels Pioners-Caravel·les del curs 1985-1986 que va consistir en la recuperació del camí de Colldejou; i entrevistem el Rafael López-Monné, geògraf, fotògraf, professor de la URV i defensor, conservador i difusor del nostre patrimoni natural: els camins i el paisatge.

Aquest número dóna també un repàs a les activitats que han dut a terme les unitats aquests últims mesos i al TrucART (fira d’artistes emergents) que van organitzar els Truc 2, i ens presenta l’experiència de la Joana Sans com a participant de raids d’aventura.

I a més les seccions habituals: cuinaTICS, dinorama, Xiruquerus, fotoTICS…

Podeu llegir la revista aquí.