Projecte 1000 alvernians

Sembla mentida però ja hem arribat al 50è aniversari de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna. Fa 8 anys que vam engegar aquest projecte i se’ns havia quedat arraconat, sota totes les altres activitats que hem anat engegant. Ens vam proposar demostrar que més de 1000 persones (entre nens i caps) han passat per l’agrupament en aquests 50 anys d’història i encara estem a temps d’aconseguir-ho. És el que hem denominat “Projecte 1000 alvernians“.

Per assolir la fita necessitem l’ajuda de tots. Si heu passat per l’Alverna com a nens o caps, comproveu que no esteu ja inscrits a les llistes, i si no ho esteu apunteu-vos mitjançant el formulari que trobareu una mica més abaix. Gràcies a les dades que anem recollint anirem confeccionant la llista de tots els alvernians ordenada per quintes o per ordre alfabètic. Així podreu comprovar ràpidament si trobeu a faltar algú.

Aquest projecte no tindrà èxit si no col⋅laborem tots plegats i ens esforcem en fer la màxima difusió. Hi ha molta gent amagada que quan li parles de l’Alverna diu “Ah! Jo vaig ser de l’Alverna durant un temps”. Els hem de trobar! Reenvieu l’enllaç als vostres coneguts, inundeu els grups de WhatsApp, rutuitejeu sense pietat, feu-vos pessats a Instagram… Tot s’hi val per fer augmentar la xifra màgica i deixar-la el més a prop possibles dels 1000 alvernians.

I no penseu que ens limitarem a comptar-nos, no. En un futur pensem aprofitar aquesta massa crítica. Fa poc vam crear la Fundació Alverna amb grans plans futurs i, per exemple, ja estem començant a moure’ns amb l’arxiu fotogràfic, així que estigueu atents a qualsevol novetat. Si ja us vau apuntar fa temps i no sabeu quina adreça de correu ens vau deixar o us l’heu canviat fa poc, us podeu posar en contacte amb nosaltres al mail anticsiamics@aeigalverna.org.

1000 alvernians!

AVIS

Degut a problemes tècnics, la inscripció al projecte “1000 alvernians” s’ha de realitzar mitjançant el correu electrònic. Si us voleu apuntar envieu un correu a anticsiamics@aeigalverna.org indicant el vostre nom i la vosta data de naixement. Disculpeu les molesties.

Les dades d’aquest formulari seran introduïdes en un fitxer automatitzat que es conservarà confidencialment i per a ús exclusiu. Hi podeu accedir en qualsevol moment per sol⋅licitar-ne la consulta, l’actualització, la ratificació o la cancel⋅lació.