Amb regust de final de curs.

Dissabte passat vam celebrar el 49è sopar de l’agrupament per posar punt final a aquest curs 2017-2018, el primer a casa.

Els truc 2 van preparar un sopar boníssim i molt variat, i tradicions com el bingo, el vídeo resum del que ha sigut el curs per a les unitats o el discurs de l’Equip d’Agrupament no van faltar. També aquest any els Castors i Llúdrigues ens van presentar el seu projecte, un vídeo tutorial per fer el teu propi “slime”.

L’equip de caps volem aprofitar per agrair a tothom la confiança en el projecte i la col·laboració. Estem molt contentes perquè ha sigut el primer curs al nou local i a poc a poc tot s’ha anat ficant a lloc. Ara toca gaudir de l’estiu, dels campaments i carregar piles pel nou curs, que ve carregat de sorpreses i celebracions amb els nostres 50 anys.

Gràcies família alverniana.