Trobades i projectes

Descobrint els grafits!

Els Llops i Daines, vam fer una descoberta sobre un corrent d’art urbà i actual, de la mà d’un artista de Tarragona, que ens va ensenyar el valor i significat de la realització i les obres arreu del món i a la ciutat de Tarragona. També ens va ensenyar on es pot pintar i què s’hi pot expressar. Després, vam fer uns murals amb uns esprais per veure com funcionava i que no és tan fàcil com sembla, però ens va quedar genial!

Allioli

Els Llops i Daines el dia 19 de maig, vam fer una trobada amb altres caus de Tarragona al Parc de la Ciutat. Hi havia el Gelsto, el Fent Camí i el Xaloc i nosaltres. Vam fer tota una tarda de jocs i danses per a conèixer als infants dels altres caus i descobrir nous jocs i danses. En acabar, vam berenar tots junts!

Torna la setmana del cigró amb els P/C

Aquest mes de maig ha estat superintens, els Pioners i les Caravel·les hem fet de tot!

Durant la segona setmana de maig vam fer el nostre projecte: La Setmana del cigró al cau. Tot i que vam estar pocs dies, va ser molt divertit i vam poder viure un tastet del que serà el camp d’estiu. Això si, hem pogut comprovar que el tema de la cuina encara ens costa una mica però segur que a Menorca ho millorarem! També vam fer un berenar per aconseguir diners i continuar venent les joies de Santa Tecla.

I… aquest últim cap de setmana hem participat a la Gaspatxo, la trobada dels Pioners i Caravel·les de la Demarcació. Vam anar al campament de la Riba per a participar a la investigació dels doctors López, acabant sent unes rates de laboratori durant el cap de setmana. També hem participat a la Setmana de la Natura coneixent els usos de les Plantes Medicinals i hem fet un raid amb els altres caus on vam poder compartir les nostres experiències del cau. Un cap de setmana rodó!

Ara, estem concentrats en el dossier de campaments: ja hem decidit els llocs que visitarem, la ruta que farem  i estem preparant les activitats.