TICS 26

 Com ja és més que una tradició, aquest any l’Alverna i els Antics i Amics han participat a la Baixada del Pajaritu. Aquest és, precisament, el tema de portada de la nova edició de la TICS però no l’únic: Cròniques de l’assemblea dels Antics i Amics i de la trobada de la Federació Catalana de l’Escoltisme i el Guiatge (FCEG), resums dels camps d’hivern de les unitats, presentació del LAB de participació infantial impulsat per MEG i la Universitat de Barcelona i on partipa l’Alverna, idees per dur a terme instal·lacions ecològiques per a campaments sostenibles, entrevista al Joan Vives de l’Hort de la Sínia, toponímia i el perquè del nom de l’Alverna… Com sempre, un gran ventall per triar i remanar.

I a més les seccions habituals: cuinaTICS, dinorama, Xiruquerus, fotoTICS…

Us podeu descarregar la revista des d’aquí.