TICS 23

Us deixem el nou número de la revista TICS centrat en la caminada per la Budellera en la que va participar tot l’agrupament i que va finalitzar a l’Arrabassada amb una gran calçotada. A més, també trobareu una petita crònica de l’assemblea, un escrit de la Junta en el que explica perquè de moment es mantenen les quotes si ja hem adquirit un local, i una explicació més detallada de la feina que està duent a terme la Comissió de Local. Tampoc podeu deixar de llegir els resums de l’excursió i el projecte d’Agrupament, l’entrevista amb Olga Xirinacs i l’interessant article sobre Educació amb perspectiva de gènere que s’ha currat la Mirea Seguï. I evidentment, les seccions habituals: receptes, dinorama, xiruquerus, fototics, història, descoberta i aventura… Que la gaudiu!

La podeu descarregar a través d’aquest enllaç.