Un cap de setmana ple de trobades

Allioli, Rocafort i Gaspatxo, tres de les trobades de la Demarcació en un cap de setmana. Aquí us en deixem els detalls.

ALLIOLI

Aquest passat cap de setmana, prop de 200 Llops i Daines i caps de la Demarcació hem gaudit de l’Allioli a Duesaigües!

Per començar, ens vam conèixer entre tots mitjançant jocs ben moguts i divertits! Però, ben aviat, van començar a córrer rumors que un monstre rondava per allà, i que havia vingut travessant un portal… Vam fer serveis i descobertes i, gràcies aquests, el portal va quedar tapiat. Malgrat els nostres esforços, el monstre va poder travessar-lo! Quan el vam conèixer, vam descobrir que no érem tan diferents… i vam aprendre a no jutjar.

Ja sabeu que tenim guanyadors del morter de l’Allioli?! No vam poder vèncer el Bisbe Borràs, qui va demostrar el seu talent guanyant la competició entre caus. Enhorabona!

ROCAFORT

Un grup de gladiadors es van reunir a la Roquefort per lluitar per saber qui serien els més forts! Per això es van haver de preparar, construir-se un escut, van fer una ruta, una cadena de roba i una gincama plena de proves per demostrar la seva gran força. Van ser dos dies intensos i esgotadors.

GASPATXO

Vam compartir descobertes amb els altres Pioners i Caravel·les de la Demarcació, com la glosa i un parc de bombers. També vam fer jocs, activitats i una mica de festeta amb els companys escoltes de les nostres comarques. Va ser una passada!