Assemblea de Demarcació i Trobada 0

Aquest passat cap de setmana hem assistit a l’assemblea del curs 2015 – 2016. Aquest esdeveniment és la trobada que fem tots els caus de la Demarcació de Tarragona per, entre d’altres coses, aprovar pressupostos, votar a favor o en contra dels nous càrrecs, presentar memòries dels cursos passat, etc. A més a més d’un espai formal com és l’assemblea, també fem la Trobada 0, on fem competicions i jocs entre caus. L’Alverna aquest any ha quedat primera juntament amb el Xaloc en aquestes competicions. Així doncs, Riudecols (Baix Camp) va acollir més de 180 caps voluntaris dels 13 agrupaments del territori.

Aquest any però, per l’Alverna va ser un any especial ja que vam veure plegar del càrrec de secretari a l’Arcadi Cornadó, que va fer un vídeo espectacular de comiat; i vam veure entrar com a co-responsable pedagògica a la Mar Solé, que deix enguany el càrrec de cap d’agrupament de l’Alverna. El consell vam fer-li un vídeo que va emocionar a més d’un de la sala, la Mar inclosa!

ass i t010

Participants de l’Assemblea de Demacació de Tarragona i Trobada 0

ass i t011

Els caps de l’Alverna a la Trobada 0