Extrajobs d’estiu

Aquest estiu, els caps de l’Alverna no hem estat de braços plegats!! Hem dut a terme extrajobs per tal d’ampliar la bossa per a la compra dels futurs locals. Aprofitant les festes majors de Tarragona, Sant Magí i Santa Tecla, hem preparat dos vermuts populars amb la col·laboració del punxa discos Sagaç Selecter.

IMG-20150920-WA0019

També hem col·laborat amb l’Ajuntament de Tarragona donant suport en els diferents seguicis i processons que es duen a terme durant les festes de la nostra ciutat.

IMG-20150924-WA0014

Els caps fem els extrajobs de manera desinteressada, destinant íntegrament els guanys a l’agrupament. Seguim treballant non-stop per fer realitat la compra dels locals on podrem dur a terme la nostra tasca pedagògica sense que ningú ho pugui interrumpir, com a mínim, 46 anys més!