TICS 30 i PetitTICS

Avui no us portem una si no dues revistes, i és que el 50è aniversari de l’agrupament es mereixia un número especial de la TICS.

La PetiTICS està destinada sobretot als més petits i explica la gran aventura que va suposar per tots els infants i joves de l’agrupament, la recerca de l’Alvèrnia, la mentora de tots els habitants de Veríl·lia. Amb l’ajuda de 5 personatges vinguts d’arreu del territori, van aconseguir trobar-la i celebrar, per fi, el 50è aniversari.

Però és que això no es tot! A banda d’aquest número especial, la super comissió de la TICS ha publicat també el número 30, un número que repassa fil per randa tot el que va donar de sí la gran festa major de l’Alverna, un cap de setmana absolutament esbojarrat, ple d’activitats, balls, música i molta alegria. També s’explica l’especial relació que uneix a l’Alverna amb la Colla Jove de Tarragona i es dona un cop d’ull a les activitats de les unitats aquests últims mesos.  I no ens oblidem dels clàssics: dinorama, fotoTICS, l’entrevista, descoberta i aventura, i els xiruquerus!

Podeu llegir aquests i tots els números anteriors al nostre espai a ISSUM.