Inscripcions sopar del 50è

Com ja sabeu, el proper dissabte dia 15 de juny farem el sopar del cau, però no serà un sopar com qualsevol altre, serà el sopar del 50è! Per l’Agrupament, serà un moment culminant de totes les celebracions del 50è, on tota la família alverniana, del present i del passat, puguem celebrar plegats aquests 50 anys.
El sopar tindrà lloc a la nostra plaça, la Plaça Sant Fructuós, i esteu convocats a les 20.30 h. A l’arribar, podreu fer-vos fotos als photocalls i a més tindreu l’ocasió de veure la projecció del projecte dels Ràngers i Noies Guia, que han fet un estudi social per analitzar l’opinió de la gent sobre diferents temes..
 
El preu del sopar és de 10€ i 8€ per famílies nombroses. El sopar serà un pica-pica preparat pels Truc i un segon plat cuinat per un càtering. 
Aquest any hem obert les inscripcions online a través d’un formulari: INSCRIPCIONS SOPAR.
Dins de l’enllaç trobareu la informació necesssària per emplenar-lo. El pagament el podeu fer al cau durant el dissabte dia 8, o bé el mateix dia del sopar.
 
Ens farà molta il·lusió que aquest sigui un sopar de retrobaments, així que us demanem que aviseu a tots els alvernians i alvernianes que conegueu, especialment aquells a qui no podem arribar nosaltres. A més, hem preparat alguna coseta per fer-ho més fàcil, així que estigueu atents a les nostres xarxes socials! Serà una celebració amb moltes sorpreses i molt guais (que ens està costant molt mantenir en secret) no us ho podeu perdre!
 
SERÀ UN SOPAR QUE FARÀ HISTÒRIA, NO HI PODEU FALTAR! #Alvernianament