Gràcies!

Primer de tot, els caps us volem donar les GRÀCIES per l’ajuda incondicional d’antics, amics, famílies, infants i joves de l’agrupament que ens heu seguit durant tot el mes d’agost en totes les convocatòries per poder tirar endavant el que ha estat la construcció del nostre nou local. Sabem que es tractava del mes que segurament teníeu més vacances i per això encara té més mèrit.

Perquè veieu la feinada que hem fet, han estat tres quedades de tot el dia de pintar, un matí d’empaquetar i llençar (encara que sembli mentida) molts objectes obsolets, un matí de trasllat omplint cotxes, i dos dies de recol·locació i neteja dels caps. Això a més a més de totes les reunions del consell de caps i la comissió de locals perquè tot això rutlli a la perfecció.

Així doncs, tot i que les obres han tardat més del que ens esperàvem, sembla que tot estarà llest perquè el dia 7 d’octubre puguem fer la inauguració de la Nova Alverna.