L’AEiG Alverna guardonat amb el Premi El Balcó 2019 d’Òmnium Cultural Tarragonès

Ens complau anunciar-vos que aquest any ens han guardonat amb el 42è Premi el Balcó 2019 d’Òmnium Cultural Tarragonès pels nostres 50 anys fomentant els valors de l’escoltisme entre infants i joves de Tarragona. 

L’acte de lliurament del guardó tindrà lloc el dia 21 de setembre, a dos quarts de sis, al Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Tarragona. Esperem que tots vosaltres ens pogueu acompanyar. A més a més, el mateix dia a dos quarts de deu del vespre, assistirem al sopar d’homenatge. Si voleu venir al sopar, podeu fer les vostres reserves al telèfon d’Òmnium Cultural del Tarragonès 977216638, o a l’adreça electrònica tarragones@omnium.cat.

Us esperem!

Aquí podeu sentir la entrevista que ens han fet a Tarragona Ràdio.