Ja som a casa!

Aquest darrer dissabte dia 7 d’octubre, per fi vam arribar a casa. Vam inaugurar el nostre local juntament amb famílies, infants i joves, antics i amics, caps i altres caus.

A les 16.30 h a la plaça de Sant Fructuós s’escoltava la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” de Sisa, mentre el Màrius Castellví deia unes paraules de benvinguda i obríem portes a tothom que volgués per veure el cau.
Seguidament, al voltant de les 17.30 h el contacontes Agust Farré, va explicar un conte pels petits, i no tan petits, que tractava sobre els conflictes entre bàndols, un fet que actualment no deixa indiferent a ningú.
Vam fer una paradeta per agafar energies amb un berenar de coca amb xocolata boníssim, però la cosa no s’acaba aquí.

A les 18.20 h ens va visitar el MagAgon que amb els seus trucs ens va deixar sorpresos a tots i totes i ens va fer riure molt.
Per continuar la celebració a les 19.00 h uns quants membres d’Antics i Amics ens van fer ballar al ritme de cançons i danses tradicionals del cau. A més d’un pare o mare se li veia l’emoció de tornar a cantar aquelles cançons, mentre els més petits les descobrien per primer cop.
Per implicar també els nostres infants i joves, a les 19.30 h vam realitzar una petita cercavila amb el nostre drac i el nostre gegant, inclús ens vam animar i vam celebrar, sense voler-ho, una baixada d’escales improvisada fins a la plaça.
No podia faltar en un dia com el de la inauguració una truitada per acabar de fer germanor. De truites la veritat és que no en van faltar pas, ni de riures, posats a dir.

Vam acabar l’acte amb uns parlaments d’agraïment i suport per part de l’Equip d’Agrupament, Antics i Amics i una felicitació sorpresa de l’AEiG Fent Camí, que ben aviat segur que troben casa seva.
No va faltar un bon concert final amb el grup de gralles La Virolla, que ens van fer ballar amb cançons més modernes i altres d’assegurades com l’Amparito.

Ara ja només ens queda agrair a tots i totes, el suport incondicional. Moltes gràcies i molt bon curs 2017-2018, que l’encetem a casa.