Inaugurem!

Benvolgudes famílies, antics i amics,
Com segurament ja sabeu, després de molts anys de feina, l’Agrupament Escolta i Guia Alverna ha trobat una nova casa. Per aquells que encara no ho sabeu, el nou local es troba a la Plaça St. Fructuós a un lloc absolutament privilegiat.
Hem pasat tot l’estiu treballant per arreglar el local i deixar-lo llest pel nou curs. Han estat moltes hores de feina però per fi podem dir que està llest per poder-lo estrenar. És per aquesta raó que us volem convidar a tots i totes a la gran festa d’inauguració que començarà el dissabte 7 d’Octubre a les 16’30. Serà una tarda de jocs, contes, màgia, ball, música i activitats adreçades a tothom que vulgui compartir amb nosaltres aquest moment tan feliç. Amb aquest mail us enviem també el cartell de la festa on podreu veure tots els detalls.
Només us demanarem una coseta: Cada família o grup de persones hauria de portar una truita de patates pel sopar. Nosaltres ens encarregarem de la resta, no patiu. Atenció! No es tracta d’un concurs de truites originals. Les truites les recollirem quan arribeu i les guardarem al cau i a l’hora de sopar les repartirem per les taules de manera aleatòria així que el més fàcil és que les truites siguin el més neutre possible: Ou, patata i ceba (com a molt). Si algú porta la seva truita per alguna intolerància alimentària la marcarem per tenir-la controlada.
A més, durant tota la tarda hi haurà barra de begudes i també repartirem berenar per tothom.
Per tal de facilitar-nos la vida, us agraïriem que confirmèssiu la vostra assistència mitjançant aquest formulari abans del 30 de setembre: https://goo.gl/forms/DV272LwmPeFoTP512
Us hi esperem a tots que això ja arriba!