EL LOCAL VA PRENENT FORMA!

Doncs sí! Tot plegat va avançant.. i de quina manera! Us explicarem una mica quin ha estat el procés:

Un cop començat el nou any, el nostre arquitecte (el Genaro) va assistir a un consell de caps en què es va parlar dels temes principals de disseny dels nous locals. Després d’unes dues hores (o més!) de debat entre l’equip de caps, es va arribar als acords necessaris per posar en marxa les obres. Havent establert els criteris bàsics de disseny, es va començar, per una banda, el procés de recerca de l’equip que les duria a terme i, per l’altra, a redactar el projecte definitiu que també s’havia de presentar a l’Ajuntament per iniciar les obres.

Per trobar la persona encarregada de construir els locals, es va demanar pressupost a persones de confiança de l’entorn cauil, i finalment es va optar perquè l’Alfred Amorós executés el gran somni alvernià. Després d’això, es va tancar el pressupost i es van fer les gestions financeres per disposar del capital necessari pel cost total. Per dur a terme aquestes obres, hem contat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, que ens ha atorgat una subvenció per a fer-les.

El primer que van fer l’Alfred i els seus companys va ser picar tota l’escalinata de les piques. Després van tirar les parets que no volíem, van desballestar el mobiliari que no ens servia i van desmuntar tota la instal·lació elèctrica existent. Un cop feta la ‘tabula rasa’, les noves parets es van començar a aixecar. La veritat és que haver escollit treballar amb murs de guix laminat ha estat tot un encert, ja que es construeixen en sec, sense haver de fer servir morter, i la velocitat en què creixen els murs és sorprenent! De fet, com podeu veure a les fotografies, el local ja fa una altra pinta i segur que, com nosaltres, esteu frisant per veure’l acabat i començar una nova i merescuda etapa de la història alvernícola. Us mantindrem al dia de tot plegat!

Amb la col·laboració de: