GeoCAUching!

El dia 22 d’abril durem a terme el nostre projecte d’Agrupament (activitat que preparem tot l’agrupament) i aquest any hem decidit fer un GeoCAUching, adaptació de la popular aplicació Geocatching. En aquesta activitat participaran tant els infants i joves de l’agrupament com les famílies i els Antics i Amics de l’agrupament.

Però… de què va el projecte?

Un cop triat el projecte entre tots, a l’excursió d’agrupament ens vam separar amb grupets de totes les edats. Aquests grupets, van preparar una activitat sobre un aspecte de la natura que prèviament havien treballat. Un cop tenim les activitats, el pròxim dia 22 d’abril, arribarà el més important.

A les 10h quedarem al punt de trobada amb els infants i joves i, separats pels grups, anirem a amagar el tuper que contindrà la nostra activitat amb l’ajuda d’un mapa. Un cop amagat apuntarem al mapa el punt exacte, i tornarem al punt de trobada a la 12.30h, on les famílies ens hauran prepart el dinar per compartir.

Per la tarda, les famílies ens repartirem per grups i anirem amb els mapes a buscar aquests tresors i a fer les activitats que ens han preparat els nens i nenes de l’agrupament. Fins les 18h, on donarem per acabat el projecte al punt de trobada.

Per a més informació, deixem uns links d’interés:

Us esperem a tots!