JA TENIM LOCAL!

Ens plau anunciar-vos, que després d’anys i anys de feina, de comissions, d’extrajobs i de moltes hores invertides per caps, pares, mares, antics i amics de l’Alverna avui estem en condicions d’anunciar-vos dues grans novetats!

Primer de tot, ja som FUNDACIÓ! Després de mesos de feina i tràmits vam rebre l’acceptació de la Generalitat així que la FUNDACIÓ ALVERNA ja és una realitat! Aquesta, com bé sabeu, serà l’entitat encarregada de gestionar el futur local i donar el recolzament i la cobertura necessària a l’Agrupament.

I en segon lloc, ara sí, ens alegra moltíssim comunicar que JA TENIM LOCAL que serà casa nostra a partir d’ara! El local es troba situat a la plaça de Sant Fructuós i compleix a la perfecció les condicions que requereix la nostra activitat pedagògica.

Plaça Sant Fructuós: https://goo.gl/maps/BNh7nhUNX422captura-de-pantalla-2016-11-22-a-les-19-22-51Així que 8 anys més tard podem dir que, gràcies a la feinada i el suport de tots i cadascun de vosaltres, l’Agrupament ha fet un pas de gegant per poder posar punt i final a aquesta etapa d’incertesa i inseguretat.

El proper 17 de desembre a les 19h l’Agrupament organitzarà una jornada de portes obertes per ensenyar a tots els pares, mares, antics i amics que vulguin apropar-se el que serà en un futur molt proper el local de l’Agrupament. Esteu tots convidats.

Moltes gràcies a tots i totes pel vostre esforç i la vostra contribució per tal de fer viable la compra del nou local.