Projectes de C/LL i P/C

El dissabte passat els Castors i Llúdrigues van presentar el seu drac, l’Escati! Aquest és el seu projecte d’enguany i l’han estat preparant durant aquests últims 2 mesos. Durant la presentació, van fer un correfoc amb l’acompanyament de la batukada de Tympanum! Esperem que tots els que hi vau ser us ho passéssiu molt i molt bé!

Els Pioners i Caravel·les aquest any, no volien ser menys que els Castors i Llúdrigues. Després de moltes descobertes per saber com es construeix un gegant, van decidir fer el seu. El dissabte passat, aprofitant la presentació de l’Escati, va ser presentat l’Espantaocells. Encara els queda acabar algun detall, però esperem que pugui sortir a ballar ben aviat!

Així doncs, aquest any l’Alverna ha guanyat dues mascotes: l’Escati i l’Espantaocells. Ens encanten!

2ESCATI + ESPANTAOCELLS

ESCATI, projecte de C/LL.

4ESCATI + ESPANTAOCELLS

ESPANTAOCELLS, projecte de P/C.