Projectes RiNGs i LLiDs

Aquest any els RiNGs van decidir posar-se en la pell dels caps i van pensar i dissenyar un eix d’animació per als Castors i les Llúdrigues. Així doncs, i després de dos intensos dies de feina, totes dues unitats van marxar d’excursió conjunta a Reus. Allà, els Castors i les Llúdrigues van conèixer a personatges que els van ajudar a sortir del Món dels Contes on havien quedat atrapats per culpa d’una colla de malvats. A més a més, van poder gaudir de l’espai de coneixença que els oferia aquesta oportunitat.

Els LL/D en canvi, van decidir fer un Restaurant Dolç. Aquest projecte els va permetre conèixer, de la mà de dues mares de la unitat i l’ajuda dels caps, com es fan galetes decorades, cupcakes, croissants i uns batuts de fruites ben bons. Un cop ho van dominar a la perfecció, van portar-ho tot a la rambla on van vendre aquests productes. Fins i tot, hi havia cambrers i cambreres sobre patins! L’onze de juny va resultar ser una jornada intensa però ben divertida!

20160516_091046

Eix d’animació dels R/NG pels C/LL.

IMG-20160611-WA0059

Restaurant dolç de LL/D