Allioli: trobada de LL/D

Aquest cap de setmana passat, 28 i 29 de maig, es va celebrar una trobada de Llops i Daines d’alguns caus de la Demarcació de Tarragona, en total vam ser 12 agrupaments amb més de 180 infants! La trobada porta per nom ALLIOLI, que va néixer per a crear sinèrgies entre els caus i per compartir maneres de fer i de viure l’escoltisme.

Aquest any, a Duesaigües ens van rebre uns Xamans que buscaven els escollits pels déus per trobar el tresor etern. I resulta que els van trobar! Van ser els Llops i Daines els que van haver de col·laborar tots junts per a trobar el tresor, que van resultar ser unes boles màgiques que porten una capelina a dins.

Tot i que la pluja i el vent els van fer patir una mala passada per la nit, els intrèpids nens i nenes, el diumenge pel matí, no van perdre l’energia per jugar a una gran competició entre els diferents caus. Finalment, el cau Misericòrdia van ser els guanyadors del morter de l’Allioli!

allioli