Preparats, llestos i…

Ja queda ben poc perquè l’AEiG Alverna portem a terme en nostre projecte d’Agrupament. Enguany hem escollit fer una gran fira per recaptar aliments, roba, joguines i material escolar i donar-los a diverses entitats que s’encarreguin de repartir-les entre la gent que més les necessita.

La fira comptarà amb diverses activitats com una Masterclass de Zumba, un dinar popular o una recol·lecta d’aliments pels supermercats. Però el plat estrella del dia seran una sèrie de paradetes amb activitats preparades pels nostres nens i nenes. Tallers, jocs i esports per tota la família! Per tal de participar en aquestes activitats haureu de portar alguna cosa de menjar, roba, joguines o material escolar, i d’aquesta forma anirem fent el recull.

Es per això que el passat dia 27 de febrer vam fer cau conjunt amb tot l’Agrupament. Tot i la pluja i el fred, els nens i nenes de totes les unitats es van dividir amb 5 grups i van pensar i preparar la seva paradeta. Van sortir propostes de tot tipus i tan petits com grans van dir la seva i van tenir el seu lloc dins la preparació.

Si voleu saber quines son les paradetes que es faran no dubteu en venir a la Gran Fira del Recapte, que es durà a terme el pròxim dissabte 12 de març a la Plaça Verdaguer, clica aquí i apunta’t!

Us esperem!

fira recaptefb