Solstici d’hivern

Abans d’aquestes festes, a l’Alverna, vam fer un cau conjunt on uns periodistes, una mica tramposos, ens van fer unes entrevistes. Havíem de gravar-nos dient què opinàvem de la guerra però, a l’hora de la veritat, va resultar que aquestes respostes les van alterar i van col·locar-les després de la pregunta “Què és per tu el cau?”. Aquest exercici, que va acabar sent molt divertit, va servir per parlar del tractament de la informació per part dels mitjans de comunicació i els diferents punts de vista que aquests ens mostren a vegades.

Com que ens va sobrar temps, vam poder presentar les idees finalistes del Projecte d’Agrupament i us hem de dir que ja tenim la proposta guanyadora! D’aquí poc rebreu notícies perquè necessitem la col·laboració de tothom!!!

3solsticihivern'15 11solsticihivern'15 21solsticihivern'15 33solsticihivern'15

Les demés fotos aquí !!!