Comença el curs 2015-2016!!

Benvinguts a Cauharts!

El 17 i 18 d’octubre es va inaugurar el nou curs màgic a l’AEiG Alverna, amb una sortida d’agrupament. Tots els nens i nenes equipats amb les seves millors capes i varetes van poder viure un gran inici de curs a la casa de la Marinada de Cambrils. Allí cada nen va ser assignat a la seva corresponent escola: els castors i llúdrigues a Castorclawn, els llops i daines a Grifinllops, els ràngers i noies guia a Ràngelpuff, els pioners i caravel·les a Slizerpics i els Truc als Perfectes. Van conèixer també als seus professors de Cauhards (els seus caps d’aquell any).

Junts van jugar, ballar i fins i tot van haver de recuperar la màgia que a la nit ens van robar! Però com son tant valents ho van aconseguir! En definitiva, els nostres petits mags van poder conèixer a tots els companys i companyes de les altres unitats i gaudir d’un cap de setmana ple de màgia.

IMG_0817 excAEiG20 excAEiG11

 

Podem veure totes les fotos a Galeria-Agrupament.