La Bajoca 2015 ha estat tot un èxit!

JA_bajoca_alverna3

L’Alverna ha tornat molt satisfeta de la gran trobada de la Bajoca! Vam poder viure dos dies molt intensos acompanyats de prop de 700 escoltes i guies de la demarcació i un centenar de caps. Grans i petits vam poder dur a terme unes activitats molt divertides amb nous companys d’altres agrupaments. I no vam perdre gens el temps! Amb només dos dies ens va donar temps suficient per a poder derrotar la Bruixa Mim i el seu exèrcit de negre i alliberar el Capità Bajoca que havia estat capturat. Tot això, amb l’ajuda del Capità Cogombre, la Capitana Patata i la Senyora X, per suposat.

En definitiva, la Bajoca 2015 ha estat un èxit organitzatiu i de participació i ha estat possible gràcies a l’equip de voluntaris, el qual ha estat format per monitors o caps en actiu, antics, així com també la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc, el Consell Comarcal de l’Alt Camp i el Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.