Caminada/calçotada Alverna!

Ja tenim aquí la Caminada de l’Alverna!!! I com no podia ser d’una altra manera, acabarà amb una gran calçotada! Aquest any també hi haurà una ruta curta i una ruta llarga, que cadascú trii la que més li convé.

La llarga és circular des de La Nou de Gaià, farà uns 20 kms (5 hores de marxa) i es sortirà a les 8:00h des de l’ajuntament de la Nou de Gaià. Qui faci la ruta llarga hauria d’anar amb cotxe fins al poble.

La curta són uns 9 km (2’5 hores de marxa) i es sortirà a les 10h del Nàutic d’Alfafulla. Els qui facin aquesta ruta aniran tots junts cap a Altafulla en tren. Quedarem a les 9.15h a la RENFE de Tarragona per anar fins allà. El tren costarà 2,85€ i us haureu de comprar el bitllet valtros. Si no us va bé agafar el tren quedarem a les 10h al nàutic d’Altafulla directament.

Els últims 3 km de la ruta els farem tots junts. I quan arribem a la Nou de Gaià ens estaran esperant els cuiners amb un fantàstic dinar al casal del poble! Per a fer tot això necessitem saber l’assistència i la gent que estaria disposada a cuinar en comptes de caminar.

L’excursió i el dinar costen 12 euros per cap. Aquest dissabte dia 11 d’abril recollirem els diners a l’entrada i la sortida del cau. Si no podeu portar-nos els diners, podeu ingressar-los a aquest número de compte ES48 3183 4300 7200 0056 8512 amb el vostre nom i un correu a aegalverna@gmail.com  per confirmar que ho heu pagat, abans de dimarts dia 14 d’abril.

Aquesta edició de la calçotada farem EL PRIMER CONCURS DE SALSA DE CALÇOT!! Us podreu inscriure al concurs aquest dissabte, també, o per correu. Esperem que tots aquests que col·laboreu a la CuinaTICS no ens falleu!

Qualsevol pregunta o cosa podeu adreçar-vos a aegalverna@gmail.com

Us hi esperem a tots!

calçotada alverna_v3