Exc. d’Agrupament a Ca La Fou!

Aquest passat cap de setmana tot l’Agrupament vam anar a visitar Ca la Fou. Es tracta d’una antiga colònia industrial on ara hi viu un grup de persones que volen rehabitar-la amb les seves pròpies regles de joc: autogestió i assemblearisme. Vam poder veure que es tracta d’un espai cooperativista i sostenible per al desenvolupament d’alternatives productives, tecnològiques i de vivendes. Un espai auto-organitzat que inclou des de naus industrials per a activitat industrial, artesanal i creativa, espais comuns per a la realització de trobades i activitats de tota mena.

Conèixer aquesta manera de viure va ser molt enriquidora tan per grans com per petits, on vam poder veure la importància de reutilitzar els materials i d’organitzar-ho tot entre tots. Vam aprofitar per a fer tallers (sabons, serigrafia, hort, narratives audiovisuals…) i per a fer-hi servei, tant a la colònia com al seu entorn.

Un projecte on els valors de l’escoltisme amb què eduquem els infants i joves hi són molt presents!
Podeu trobar mes informació de Ca La Fou al seu web: https://calafou.org

2calafoujj 8calafoujj 88calafoujj 109calafoujj