Campaments d’Estiu 2020

Malgrat tot, aquest estiu a l’Alverna hem pogut tirar endavant els campaments d’estiu amb totes les unitats.

Reinventant el format i adaptant-nos a les normatives i protocols establerts per Joventut, tots els infants i joves alvernians han gaudit d’uns dies de desconnexió i de tot allò que ja sabem que ens regalen els campaments: creixement personal, experiències, contacte amb la natura, reflexió, jocs…

En la situació exepcional que vivim, pels infants i joves ha estat més necessari que mai poder marxar de campaments, i així ho hem fet! Des de l’Agrupament volem agrair a les famílies la vostra confiança!

Normalment, a aquestes alçades, els i les caps ja estariem en ple funcionament preparant el nou curs i amb les activitats que habitualment tenim al setembre i en concret per la Festa Major de Santa Tecla. Enguany, però, estem pendents de saber de quina manera podrem encarar el nou curs al cau, i poc a poc anem arrencant!

Us mantindrem informats i esperem veure-us aviat!

 

Castors i Llúdrigues

Castors i Llúdrigues a Nulles

Ràngers i Noies Guia al Maset Vega, La Febró

Ràngers i Noies Guia al Maset Vega, La Febró

Pioners i Caravel·les a La Febró