Records per fer la quarentena més amena

Abans de res, esperem que tots i totes estigueu bé, i malgrat tot, pogueu està passant el confinament de la millor manera possible!

Oi que ara teniu més temps per fer memòria i recuperar moments i experiències a través de fotos, vídeos…? Doncs ja podeu accedir a l’apartat “Galeria” per veure les fotos de totes les unitats durant aquest curs 2019-2020, que ha quedat interromput de cop pel conegut coronavirus. 

També podeu accedir a la galeria de l’agrupament, on hi ha fotos de totes les activitats d’agrupament. Aquí podreu recordar al detall tot el que vam fer durant el 50è aniversari!

Aprofitem aquests dies on tots i totes tenim més temps per recordar moments bonics, per tornar-vos a compartir el vídeo del 50è. Un vídeo que recopil·la totes les activitats i actes que vam fer, i que reflecteix perfectament l’esperit de l’aniversari. El vídeo està fet per la Danae López i amb imatges de la Júlia Abelló.

Una abraçada, i cuideu-vos!