Els R/NG: descobertes i projecte!

Els Ràngers i Noies Guies ja tenim projecte!!

Vam començar el trimestre fent una pluja d’idees per definir algunes descobertes que volíem fer. És per això que hem anat a la protectora d’animals, també ens va visitar l’Aleix, un noi de 22 anys cec el qual ens va explicar amb molt d’humor i optimisme com era el seu dia a dia i, per acabar vam estar tot un cau amb el Club Diògenes, que ens van ensenyar diversos jocs de taula i també jocs de rol!

També hem treballat l’abús sexual i la violència de gènere. De fet, estàvem tant motivats que hem decidit que ho voldrem treballar més al llarg del curs.

I per acabar… el nostre súper projecte! Va ser una decisió difícil, tot i això, finalment hem decidit crear un vídeo per conscienciar a la societat sobre diversos temes i ho farem mitjançant preguntes a gent desconeguda per comprovar si n’estan assabentats i a la vegada també contactarem amb experts de les diferents temàtiques per aconseguir una opinió crítica sobre el que sabem i el que realment succeeix.

Ha estat un trimestre on hem vist i viscut moltes coses!