TICS 28

Ja el tenim aquí. Estem a les portes del 50è aniversari de l’Alverna, un aniversari rodó que portem preparant ja un bon temps. En aquesta edició de la TICS podreu llegir una reflexió sobre el que comporta aquesta rodona efemèride i una explicació dels actes que estem preparant però també trobareu moltes més coses: Un resum dels Camps d’Estiu del curs anterior; cròniques dels sopar de fi de curs, de la 9a edició de la Travessa d’Andròmines i de l’excursió d’Agrupament que es va celebrar a Saifores; un recull d’anècdotes dels Camps d’Estiu de Menorca de 1992 i 2004, i una guia sobre el que hem de tenir en compte quan volem anar de travessa per la muntanya. I com sempre els clàssics: dinorama, cuinatics, l’entrevista, descoberta i aventura, i els xiruquerus amb convidat especial!

La podeu llegir aquí.