TICS 25

Comença el primer curs de la història als nous locals de la plaça St. Fructuòs! La inauguració es va dur a terme el mes d’octubre i va ser un moment molt emotiu per tots els que estimem l’agrupament i hem treballat molt durant aquests últims anys. No us podeu perdeu la crònica i les fotos de la festa ni tampoc el resum del que va ser el dia de la mudança en la que va participar gent de totes les edats.

Però durant l’estiu l’Alverna no havia parat: Sopar de fi de Curs, Camps d’Estiu, Andròmines, festes de St. Roc, iMAGInada, 11 de Setembre, Santa Tecla… No hem tingut descans! I a banda de la festa d’inauguració, el curs ja va començar fort amb l’excursió d’Agrupament i l’Assemblea General Ordinària de MEG cel·lebrada a Tarragona… Voleu dir que no hem de parar una mica?

Podeu donar un bon cop d’ull a la revista aquí mateix.