Un cap de setmana tecler!

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre vam marxar d’excursió d’agrupament, a la casa de colònies La Marinada de Cambrils, per donar el tret de sortida al nou curs. Allí ens esperaven les Dames i Vells de l’Alverna per recordar-nos la quantitat d’anys que feia que estàvem sense seguici i sense desfilar amb el nostre braç de Santa Tecla. Ràpidament, els alvernians i alvernianes vam decidir que això no podia continuar així i ens vam dividir en grups per tornar a crear el seguici, tot fent coneixença.

El dissabte a la tarda el vam aprofitar per fer el Pas d’Unitat. Els infants que canviaven a noves branques van pintar un llenç per acomiadar-se del seu antic grup, mentre que els que es quedaven van preparar unes banderoles per donar la benvinguda als que pujaven. També vam donar els fulards a tots els infants que entraven nous al cau.

L’endemà vam acabar tots els preparatius i a les 12 h puntuals vam realitzar el nostre seguici. Hi havia els diables, el drac, el bou, la víbria, l’àguila, la mulassa, la cucafera, els gegants i els nans. Tot un exitàs que vam celebrar amb una macarronada boníssima.